Profilul vizitatorilor Alegeri.TV: internauti care castiga peste medie, cu studii superioare.


De-a lungul timpului, la Alegeri.TV, am facut aproape totul.  Am facut transmisii live, am dezvoltat functionalitati complexe de monitorizare online media, am strans semnaturi pentru candidati, am realizat interviuri video, am cerut angajamente din partea candidatilor si, nu in ultimul rand, am centralizat mai bine decat orice site listele cu politicieni din Romania.

In ultimele cateva zeci de minute am rasfoit diferite rapoarte ale Trafic.ro ale ultimului an in sectiunea politica. Anul asta Alegeri.TV s-a situat, in medie, pana in momentul de fata, pe locul 2 in topul site-urilor din Romania pe domeniul politica.

In lunile din preajma alegerilor site-ul s-a aflat pe primul loc, conducand detasat in termeni de trafic inregistrat sectiunea politica. Dar astea nu sunt la fel de importante precum este compozitia audientei site-ului.

 

Date despre vizitatorii Alegeri.TV

Esantionul pe care a fost realizat studiul este de aproximativ 200 de respondenti. Am facut o scurta selectie de grafice ale studiului pe care il puteti vizualiza aici.

In functie de venit:

 

In functie de studii:

Cat timp petrec online cei care ne viziteaza:


Leave a Reply