Ce angajamente isi iau parlamentarii?


In alegerile parlamentare 2008, Ana Birchal ne spunea despre  sustinerea Legii Lustratiei, Victor Negrescu ne spunea despre faptul ca este un om de stanga, Corneliu Visoianu ne vorbea despre migratia fortei de munca, intr-o directie destul de neclara, cel putin pentru mine, iar  Sorin Minea despre cat de importanta este legatura oamenilor din Comisiile Parlamentului cu mediul socio-economic.  Pieptea Cornel facea referiri la importanta unui sistem de reclamatii si la un mecanism de functionare a justitiei.

In alegerile prezidentiale 2009, la Alegeri.TV am schimbat putin foaia si am cerut angajamente in locul unei simple luari de pozitie in campanie, pe care sa o pastram in arhiva noastra. Astfel, Traian Basescu isi lua urmatoarele angajamenteinainte sa fie ales, ca si angajamente in fata alegatorilor.

Cam atat.

N-ai ce sa promiti daca n-ai de gand sa faci nimic. N-ai cum sa atingi vreun obiectiv daca nu-ti setezi unul. Cam asta este povestea scurta a unor alegeri in care ne-am straduit sa extragem viziunea geniului politic romanesc si s-o expunem publicului larg via web.

Cere si tu un angajament !

Alatura-te demersului nostru de a obtine din partea viitorilor parlamentari cateva vorbe de duh, cu iz de angajament:

  • Da un comment acestui post;
  • Pune in el o problema care vrei sa ajunga la urechile candidatilor din colegiul tau;
  • Noi facem o selectie si o adresam candidatilor din colegiul tau;
  • Raspunsurile le vei putea vedea in sectiunea din site dedicata colegiului tau;
  • Avand raspunsurile candidatilor vei putea face o alegere un pic mai buna.

Cam atat. Multumim. Asteptam cu interes intrebarile voastre.


One Comment

  1. just call me crazy says:

    Da! Vrem angajamente de la politicieni! Si ei ne dau cu camionu’… si ce daca.. ei sunt mai ancorati in realitatea virtuala decat noi…. Ei isi iau angajamente virtuale… noi le inghitim… s-apoi baietii, de sus de acolo din parlament ne zic…ceeee bai muritorule, de cand ai tupeul sa-mi ceri mie ceva… ca eu sunt parlamentar.
    Toata treaba asta e ciclica, odata la patru ani. Nu mai avem nevoie de parlamentari alesi…ce sa faca toate loazele alea colo? Mai bine angajam unii, cu salariu, platiti la proiecte de lege admise si dovedite in practica drept fiabile… cine da buleli… nu ia banu’, ca in viata reala frate… ce atata poezie platita aiurea din buzunaru’ nostru.

Leave a Reply